ШЕФОТ НА ГЕРМАНСКИОТ СИНДИКАТ ПРЕДУПРЕДУВА ДЕКА ЦЕЛИ ИНДУСТРИИ ВО ГЕРМАНИЈА МОЖЕ ДА ПРОПАДНАТ ПОРАДИ ВЛОШУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА

ШЕФОТ НА ГЕРМАНСКИОТ СИНДИКАТ ПРЕДУПРЕДУВА ДЕКА ЦЕЛИ ИНДУСТРИИ ВО ГЕРМАНИЈА МОЖЕ ДА ПРОПАДНАТ ПОРАДИ ВЛОШУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА

Минатиот месец Русија го намали протокот на природен гас во Северен Ток за 60 отсто поради наводните технички проблеми. Германските индустрии, во голема мера зависни…

Види повеќе ШЕФОТ НА ГЕРМАНСКИОТ СИНДИКАТ ПРЕДУПРЕДУВА ДЕКА ЦЕЛИ ИНДУСТРИИ ВО ГЕРМАНИЈА МОЖЕ ДА ПРОПАДНАТ ПОРАДИ ВЛОШУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА