ЕУ НИ КАЖА ДЕКА НИЗ ЦЕЛА ЕВРОПА БЛИКА ОД КУЛТУРА, АМА КАЈ НАС ШЕТААТ МЕЧКИ И КУЧИЊА (ФОТО)

ЕУ НИ КАЖА ДЕКА НИЗ ЦЕЛА ЕВРОПА БЛИКА ОД КУЛТУРА, АМА КАЈ НАС ШЕТААТ МЕЧКИ И КУЧИЊА (ФОТО)

Европската комисија се потруди да ги едуцира децата со објавување на карта на Европа на својата Фејсбук страница. Тие се потрудија на сликовит начин да…

Види повеќе ЕУ НИ КАЖА ДЕКА НИЗ ЦЕЛА ЕВРОПА БЛИКА ОД КУЛТУРА, АМА КАЈ НАС ШЕТААТ МЕЧКИ И КУЧИЊА (ФОТО)