ПАЃААТ! ЈАВНАТА ОБВИНИТЕЛКА НА ЕУ: УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЈЕН ПОД ИСТРАГА ПОРАДИ НАБАВКАТА НА BAKЦИНИ

ПАЃААТ! ЈАВНАТА ОБВИНИТЕЛКА НА ЕУ: УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЈЕН ПОД ИСТРАГА ПОРАДИ НАБАВКАТА НА BAKЦИНИ

Европската јавна обвинителка Лаура Кодрута Ковеши изјави дека е покрената истрага во врска со набавката на вaкцини против кoронавируcот и улогата на претседателката на Европската…

Види повеќе ПАЃААТ! ЈАВНАТА ОБВИНИТЕЛКА НА ЕУ: УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЈЕН ПОД ИСТРАГА ПОРАДИ НАБАВКАТА НА BAKЦИНИ
ВЕБ-СТРАНИЦИ ЗА ИНФОРМИРАЊЕ ВО ЕУ ИМ ПОРАЧУВААТ НА КОРИСНИЦИТЕ: „ПЛАТЕТЕ НИ ИЛИ ЌЕ ВЕ СЛЕДИМЕ!“

ВЕБ-СТРАНИЦИ ЗА ИНФОРМИРАЊЕ ВО ЕУ ИМ ПОРАЧУВААТ НА КОРИСНИЦИТЕ: „ПЛАТЕТЕ НИ ИЛИ ЌЕ ВЕ СЛЕДИМЕ!“

Некои од водечките веб-страници во Европа им нудат на корисниците опција за месечни претплати за да избегнат следење преку Интернет од страна на самите веб-страници.…

Види повеќе ВЕБ-СТРАНИЦИ ЗА ИНФОРМИРАЊЕ ВО ЕУ ИМ ПОРАЧУВААТ НА КОРИСНИЦИТЕ: „ПЛАТЕТЕ НИ ИЛИ ЌЕ ВЕ СЛЕДИМЕ!“
ЕУ ЈА КЛЕКНАА ШТРАУСИЈАНЦИТЕ

ЕУ ЈА КЛЕКНАА ШТРАУСИЈАНЦИТЕ

од Тиери Мејсан Извор: https://www.voltairenet.org/article217976.html Американска групација, формирана околу идеите на филозофот Лео Штраус, отсега ги контролира и Секретаријатот за одбрана и Државниот секретаријат на…

Види повеќе ЕУ ЈА КЛЕКНАА ШТРАУСИЈАНЦИТЕ
ЕВРОПСКАТА УНИЈА Е КРЕАЦИЈА НА НАЦИСТИТЕ

ЕВРОПСКАТА УНИЈА Е КРЕАЦИЈА НА НАЦИСТИТЕ

Текстот подолу е извадок од книгата „Шокантната историја на ЕУ“ од Вернон Колман. „Се сомневам дали барем 1 од 1.000 поддржувачи на ЕУ разбира зошто…

Види повеќе ЕВРОПСКАТА УНИЈА Е КРЕАЦИЈА НА НАЦИСТИТЕ