ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА Е „НАЦИОНАЛНО ПОЛИТИЧКО ПОНИЖУВАЊЕ“ КОЕ ПРОИЗЛЕГУВА ОД ДЕЦЕНИСКАТА ЕНЕРГЕТСКА ПОЛИТИКА НА ЗЕЛЕНА ФАНТАЗИЈА

ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА Е „НАЦИОНАЛНО ПОЛИТИЧКО ПОНИЖУВАЊЕ“ КОЕ ПРОИЗЛЕГУВА ОД ДЕЦЕНИСКАТА ЕНЕРГЕТСКА ПОЛИТИКА НА ЗЕЛЕНА ФАНТАЗИЈА

Тони Лоџ од Центарот за политички студии напиша во Телеграф остра критика за енергетската политика на Британија во изминатите неколку децении, со право нарекувајќи ја…

Види повеќе ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА Е „НАЦИОНАЛНО ПОЛИТИЧКО ПОНИЖУВАЊЕ“ КОЕ ПРОИЗЛЕГУВА ОД ДЕЦЕНИСКАТА ЕНЕРГЕТСКА ПОЛИТИКА НА ЗЕЛЕНА ФАНТАЗИЈА