НУКЛЕАРНИОТ ТЕРОРИЗАМ НА КИЕВ КОН ЦЕНТРАЛАТА ВО ЗАПОРОЖЈЕ И СЕ ЗАКАНУВА НА ЦЕЛА ЕВРОПА

НУКЛЕАРНИОТ ТЕРОРИЗАМ НА КИЕВ КОН ЦЕНТРАЛАТА ВО ЗАПОРОЖЈЕ И СЕ ЗАКАНУВА НА ЦЕЛА ЕВРОПА

Бидејќи тој веќе започнува да се вознемирува дека врз него наскоро би можел да биде извршен невиден притисок од Западот предводен од САД за компромис…

Види повеќе НУКЛЕАРНИОТ ТЕРОРИЗАМ НА КИЕВ КОН ЦЕНТРАЛАТА ВО ЗАПОРОЖЈЕ И СЕ ЗАКАНУВА НА ЦЕЛА ЕВРОПА