БЛИЗОК РОДНИНА НА КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА ОБВИНЕТ ЗА СЕКСУАЛНО ЗЛОСТАВУВАЊЕ НА 11-ГОДИШНО ДЕТЕ

БЛИЗОК РОДНИНА НА КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА ОБВИНЕТ ЗА СЕКСУАЛНО ЗЛОСТАВУВАЊЕ НА 11-ГОДИШНО ДЕТЕ

43 години по неговата смрт, Лорд Маунтбатен е обвинет за сексуално злоставување на 11-годишно момче во дом за деца. Артур Смит тврди дека во 1977…

Види повеќе БЛИЗОК РОДНИНА НА КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА ОБВИНЕТ ЗА СЕКСУАЛНО ЗЛОСТАВУВАЊЕ НА 11-ГОДИШНО ДЕТЕ