ДАЛИ ОВОЈ ЕВРЕИН, ДЕЛ ОД НАЈБЛИСКОТО СЕМЕЈСТВО НА ТРАМП, ГО ПРЕДАДЕ ПОРАНЕШНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ?!

ДАЛИ ОВОЈ ЕВРЕИН, ДЕЛ ОД НАЈБЛИСКОТО СЕМЕЈСТВО НА ТРАМП, ГО ПРЕДАДЕ ПОРАНЕШНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ?!

Во интервјуто за шоуто „Дин Обеидала“, Мери Трамп, психолог и внука на поранешниот претседател, беше прашана кој би можел да биде информатор, односно крт за…

Види повеќе ДАЛИ ОВОЈ ЕВРЕИН, ДЕЛ ОД НАЈБЛИСКОТО СЕМЕЈСТВО НА ТРАМП, ГО ПРЕДАДЕ ПОРАНЕШНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ?!