ИВАН ТИМОФЕЕВ: ПЕКИНГ И МОСКВА МОЖАТ ДА ГО ВОДАТ ОТПОРОТ ПРОТИВ ДИКТАТОТ НА ЗАПАДОТ ДО ОСТАТОКОТ ОД СВЕТОТ

ИВАН ТИМОФЕЕВ: ПЕКИНГ И МОСКВА МОЖАТ ДА ГО ВОДАТ ОТПОРОТ ПРОТИВ ДИКТАТОТ НА ЗАПАДОТ ДО ОСТАТОКОТ ОД СВЕТОТ

Земјите во светот можат да користат лекција од историјата за да ја неутрализираат хегемонистичката моќ на Западот. Од Иван Тимофеев, Програмски Директор на Клубот Валдаи…

Види повеќе ИВАН ТИМОФЕЕВ: ПЕКИНГ И МОСКВА МОЖАТ ДА ГО ВОДАТ ОТПОРОТ ПРОТИВ ДИКТАТОТ НА ЗАПАДОТ ДО ОСТАТОКОТ ОД СВЕТОТ