BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД СЕ ДЕЛ ОД АГЕНДАТА ЗА ДЕПОПУЛАЦИЈА, ОТКРИВА ДОКУМЕНТАРНИОТ ФИЛМ „ИЗНЕНАДНО ПОЧИНА“

BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД СЕ ДЕЛ ОД АГЕНДАТА ЗА ДЕПОПУЛАЦИЈА, ОТКРИВА ДОКУМЕНТАРНИОТ ФИЛМ „ИЗНЕНАДНО ПОЧИНА“

Претстојниот документарец го истражува неодамнешниот бизарен наплив на луѓе кои неочекувано умираат, вознемирувачки феномен што многумина забележаа дека се совпаѓа со воведувањето на експерименталната вaкцина…

Види повеќе BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД СЕ ДЕЛ ОД АГЕНДАТА ЗА ДЕПОПУЛАЦИЈА, ОТКРИВА ДОКУМЕНТАРНИОТ ФИЛМ „ИЗНЕНАДНО ПОЧИНА“