ИРСКИ ЕВРОПРАТЕНИК ШОКИРА СРЕД БРИСЕЛ: „КОГА САД/НАТО УБИВААТ ЦИВИЛИ, ДАЛИ Е ТОА ТЕРОРИЗАМ? КОГА ЌЕ СЕ РАЗБУДИТЕ И ЌЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ВО РЕАЛНИОТ СВЕТ?!“ (ВИДЕО)

ИРСКИ ЕВРОПРАТЕНИК ШОКИРА СРЕД БРИСЕЛ: „КОГА САД/НАТО УБИВААТ ЦИВИЛИ, ДАЛИ Е ТОА ТЕРОРИЗАМ? КОГА ЌЕ СЕ РАЗБУДИТЕ И ЌЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ВО РЕАЛНИОТ СВЕТ?!“ (ВИДЕО)

Мик Валис (Mick Wallis), европратеник од Ирска со шокирачки говор во Европскиот Парламент во Брисел на 18-ти месецов, ги потсети западните земји на терористичките чинови…

Види повеќе ИРСКИ ЕВРОПРАТЕНИК ШОКИРА СРЕД БРИСЕЛ: „КОГА САД/НАТО УБИВААТ ЦИВИЛИ, ДАЛИ Е ТОА ТЕРОРИЗАМ? КОГА ЌЕ СЕ РАЗБУДИТЕ И ЌЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ВО РЕАЛНИОТ СВЕТ?!“ (ВИДЕО)