НЕКОЈ ВО КАЛИФОРНИЈА НЕ Е НОРМАЛЕН...

НЕКОЈ ВО КАЛИФОРНИЈА НЕ Е НОРМАЛЕН…

Минатиот четврток, пред само една недела, Калифорнија донесе одлука да ја забрани продажбата на автомобили на бензин и нафта од 2035 година. Значи, ќе може…

Види повеќе НЕКОЈ ВО КАЛИФОРНИЈА НЕ Е НОРМАЛЕН…