ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА САД КАМАЛА ХАРИС ПОЗИТИВНА НА KOBИД 19 И ПОКРАЈ ТОА ШТО ПРИМИЛА ДУРИ 4 BAKЦИHИ

ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА САД КАМАЛА ХАРИС ПОЗИТИВНА НА KOBИД 19 И ПОКРАЈ ТОА ШТО ПРИМИЛА ДУРИ 4 BAKЦИHИ

Потпретседателката на САД Камала Харис тестирана е позитивно на KOBИД-19. Како што пренесува CNN со тага во срцето, Харис на новото тестирање за присуство на…

Види повеќе ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА САД КАМАЛА ХАРИС ПОЗИТИВНА НА KOBИД 19 И ПОКРАЈ ТОА ШТО ПРИМИЛА ДУРИ 4 BAKЦИHИ