АМЕРИКАНСКИ КАРДИОЛОГ: „BAKЦИHИТЕ ЗА KOBИД 19 ПРЕДИЗВИКАА МНОГУ СЛУЧАИ НА ЗГРУТЧУВАЊЕ НА КРВТА, НО СРЦЕВИТЕ ПРОБЛЕМИ ПО BAKЦИHATA ГИ ИМА МНОГУ ПОВЕЌЕ!“

АМЕРИКАНСКИ КАРДИОЛОГ: „BAKЦИHИТЕ ЗА KOBИД 19 ПРЕДИЗВИКАА МНОГУ СЛУЧАИ НА ЗГРУТЧУВАЊЕ НА КРВТА, НО СРЦЕВИТЕ ПРОБЛЕМИ ПО BAKЦИHATA ГИ ИМА МНОГУ ПОВЕЌЕ!“

Добро познатииот кардиолог се огласи откако забележа многу повеќе случаи на воспаление на срцето откако се појави вaкцината за KOBИД 19. Д-р Санџај Верма, кардиолог…

Види повеќе АМЕРИКАНСКИ КАРДИОЛОГ: „BAKЦИHИТЕ ЗА KOBИД 19 ПРЕДИЗВИКАА МНОГУ СЛУЧАИ НА ЗГРУТЧУВАЊЕ НА КРВТА, НО СРЦЕВИТЕ ПРОБЛЕМИ ПО BAKЦИHATA ГИ ИМА МНОГУ ПОВЕЌЕ!“