АМБАСАДОРОТ НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО КАТАР: ХОМОСЕКСУАЛНОСТА Е ДЕФЕКТ ВО УМОТ

АМБАСАДОРОТ НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО КАТАР: ХОМОСЕКСУАЛНОСТА Е ДЕФЕКТ ВО УМОТ

Амбасадорот на Катар за Светското првенство изјави за германската телевизија ZDF дека хомосексуалноста е „недостаток на умот“, додека државата од Персискиот Залив се подготвува да…

Види повеќе АМБАСАДОРОТ НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО КАТАР: ХОМОСЕКСУАЛНОСТА Е ДЕФЕКТ ВО УМОТ