НБА ЅВЕЗДАТА КАЈРИ ИРВИНГ: „ПОРАДИ ОДБИВАЊЕТО НА BAKЦИНАТА ОСТАНАВ БЕЗ ДОГОВОР И СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ“ (ВИДЕО)

НБА ЅВЕЗДАТА КАЈРИ ИРВИНГ: „ПОРАДИ ОДБИВАЊЕТО НА BAKЦИНАТА ОСТАНАВ БЕЗ ДОГОВОР И СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ“ (ВИДЕО)

„Одбивањето да се усогласам со задолжителната вaкцина против Кoвид на НБА ме чинеше над 100 милиони долари и продолжување на договорот за четири години,“ објасни…

Види повеќе НБА ЅВЕЗДАТА КАЈРИ ИРВИНГ: „ПОРАДИ ОДБИВАЊЕТО НА BAKЦИНАТА ОСТАНАВ БЕЗ ДОГОВОР И СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ“ (ВИДЕО)