ДАЛИ НАВИСТИНА КИНА ЗАКЛУЧУВА МИЛИОНСКИ ГРАДОВИ ПОРАДИ ДЕСЕТИЦИ СЛУЧАИ НА KOBИД-19? НЕ! ОВА Е ПРИЧИНАТА!

ДАЛИ НАВИСТИНА КИНА ЗАКЛУЧУВА МИЛИОНСКИ ГРАДОВИ ПОРАДИ ДЕСЕТИЦИ СЛУЧАИ НА KOBИД-19? НЕ! ОВА Е ПРИЧИНАТА!

Милион жители се ставени во карантин. Дали се ова повеќе мерки на претпазливост за Кoвид, или можеби нешто многу позлобно се случува зад сцената? Преземено…

Види повеќе ДАЛИ НАВИСТИНА КИНА ЗАКЛУЧУВА МИЛИОНСКИ ГРАДОВИ ПОРАДИ ДЕСЕТИЦИ СЛУЧАИ НА KOBИД-19? НЕ! ОВА Е ПРИЧИНАТА!