КОЈА Е ТАЈНАТА ПОРАКА ВО РУСКАТА ЧЕСТИТКА ЗА ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА ИНДИЈА?!

КОЈА Е ТАЈНАТА ПОРАКА ВО РУСКАТА ЧЕСТИТКА ЗА ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА ИНДИЈА?!

Овој текст ќе сподели неколку кратки моменти од пораките што претседателот Путин, руското Министерство за надворешни работи и амбасадорот Денис Алипов ги испратија во Индија…

Види повеќе КОЈА Е ТАЈНАТА ПОРАКА ВО РУСКАТА ЧЕСТИТКА ЗА ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА ИНДИЈА?!