КИНЕЗИТЕ ЌЕ КУПУВААТ ОСТРОВИ ДО БРЕГОТ НА АВСТРАЛИЈА

КИНЕЗИТЕ ЌЕ КУПУВААТ ОСТРОВИ ДО БРЕГОТ НА АВСТРАЛИЈА

Австралија прави многу за да ја предизвика Кина без да ги купи Конфликтните острови, изјави премиерот Ентони Албанезе за локалните медиуми. Островите, кои сегашниот сопственик…

Види повеќе КИНЕЗИТЕ ЌЕ КУПУВААТ ОСТРОВИ ДО БРЕГОТ НА АВСТРАЛИЈА