ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ БЕШЕ ПОВИК ЗА БУДЕЊЕ НА КИНА: СМИРУВАЊЕТО НА САД НИКОГАШ НЕМА ДА УСПЕЕ

ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ БЕШЕ ПОВИК ЗА БУДЕЊЕ НА КИНА: СМИРУВАЊЕТО НА САД НИКОГАШ НЕМА ДА УСПЕЕ

Конечно здосадувајќи му од покажување неповратна добра волја, Пекинг прекинува повеќе форми на дијалог со САД Од Тимур Фоменко, политички аналитичар Најавата на Кина дека…

Види повеќе ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ БЕШЕ ПОВИК ЗА БУДЕЊЕ НА КИНА: СМИРУВАЊЕТО НА САД НИКОГАШ НЕМА ДА УСПЕЕ
„НЕДОСТИГОТ НА ОДГОВОР“ НА КИНА НА ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ НЕ Е СЛАБОСТ - ТОА Е СТРАТЕГИЈА

„НЕДОСТИГОТ НА ОДГОВОР“ НА КИНА НА ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ НЕ Е СЛАБОСТ – ТОА Е СТРАТЕГИЈА

Откако светот речиси без здив ја следеше реакцијата на Пекинг на американскиот трик, недостатокот на разгорување може да изгледа разочарувачки – но не е. Од…

Види повеќе „НЕДОСТИГОТ НА ОДГОВОР“ НА КИНА НА ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ НЕ Е СЛАБОСТ – ТОА Е СТРАТЕГИЈА