ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ БЕШЕ ПОВИК ЗА БУДЕЊЕ НА КИНА: СМИРУВАЊЕТО НА САД НИКОГАШ НЕМА ДА УСПЕЕ

ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ БЕШЕ ПОВИК ЗА БУДЕЊЕ НА КИНА: СМИРУВАЊЕТО НА САД НИКОГАШ НЕМА ДА УСПЕЕ

Конечно здосадувајќи му од покажување неповратна добра волја, Пекинг прекинува повеќе форми на дијалог со САД Од Тимур Фоменко, политички аналитичар Најавата на Кина дека…

Види повеќе ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ БЕШЕ ПОВИК ЗА БУДЕЊЕ НА КИНА: СМИРУВАЊЕТО НА САД НИКОГАШ НЕМА ДА УСПЕЕ
„НЕДОСТИГОТ НА ОДГОВОР“ НА КИНА НА ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ НЕ Е СЛАБОСТ - ТОА Е СТРАТЕГИЈА

„НЕДОСТИГОТ НА ОДГОВОР“ НА КИНА НА ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ НЕ Е СЛАБОСТ – ТОА Е СТРАТЕГИЈА

Откако светот речиси без здив ја следеше реакцијата на Пекинг на американскиот трик, недостатокот на разгорување може да изгледа разочарувачки – но не е. Од…

Види повеќе „НЕДОСТИГОТ НА ОДГОВОР“ НА КИНА НА ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ НЕ Е СЛАБОСТ – ТОА Е СТРАТЕГИЈА
КИНА СООПШТИ ДЕКА ЈА ПРЕКИНУВА СОРАБОТКАТА СО САД ЗА ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА

КИНА СООПШТИ ДЕКА ЈА ПРЕКИНУВА СОРАБОТКАТА СО САД ЗА ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА

Кина овој петок соопшти дека откажува неколку состаноци околу одбраната и ги прекинува клучните разговори за климата со Соединетите држави по посетата на претседателот на…

Види повеќе КИНА СООПШТИ ДЕКА ЈА ПРЕКИНУВА СОРАБОТКАТА СО САД ЗА ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА
КИНА ГО ПОВИКА ЗАПАДОТ ДА СЕ „РАЗБУДИ ОД СОНОТ“ ЗАТОА ШТО ДЕНЕШНА КИНА НЕ Е СТАРАТА КИНА ПОНИЖЕНА И МАЛТРЕТИРАНА ПРЕД ПОВЕЌЕ ОД 100 ГОДИНИ

КИНА ГО ПОВИКА ЗАПАДОТ ДА СЕ „РАЗБУДИ ОД СОНОТ“ ЗАТОА ШТО ДЕНЕШНА КИНА НЕ Е СТАРАТА КИНА ПОНИЖЕНА И МАЛТРЕТИРАНА ПРЕД ПОВЕЌЕ ОД 100 ГОДИНИ

Кина ги покани светските сили да се „разбудат од сон“ затоа што Пекинг повеќе нема да дозволи да биде понижуван, како што беше пред 100…

Види повеќе КИНА ГО ПОВИКА ЗАПАДОТ ДА СЕ „РАЗБУДИ ОД СОНОТ“ ЗАТОА ШТО ДЕНЕШНА КИНА НЕ Е СТАРАТА КИНА ПОНИЖЕНА И МАЛТРЕТИРАНА ПРЕД ПОВЕЌЕ ОД 100 ГОДИНИ