ДАЛИ КИНА ЈА ДОБИВА БИТКАТА ЗА ТЕХНОЛОШКА ПРЕВЛАСТ ВО СВЕТОТ?

ДАЛИ КИНА ЈА ДОБИВА БИТКАТА ЗА ТЕХНОЛОШКА ПРЕВЛАСТ ВО СВЕТОТ?

Во светот е во тек нова поделба на картите во трката за технолошка надмоќ. Азиско-пацифичкиот регион се развива многу брзо, на чело со Кина, која…

Види повеќе ДАЛИ КИНА ЈА ДОБИВА БИТКАТА ЗА ТЕХНОЛОШКА ПРЕВЛАСТ ВО СВЕТОТ?