РАЗОТКРИВАЊЕ НА ТЕОРИЈАТА НА ЗАГОВОР ДЕКА САД ГО УБИЛЕ ЛИДЕРОТ НА АЛ-КАЕДА ОД КИРГИСТАНСКА БАЗА

РАЗОТКРИВАЊЕ НА ТЕОРИЈАТА НА ЗАГОВОР ДЕКА САД ГО УБИЛЕ ЛИДЕРОТ НА АЛ-КАЕДА ОД КИРГИСТАНСКА БАЗА

Оваа интерпретација на настаните во кои се шпекулира дека COAS (Началник на Генералштабот на Пакистанската Армија) Бајва (Bajwa) одобрил американско беспилотно летало да лета низ…

Види повеќе РАЗОТКРИВАЊЕ НА ТЕОРИЈАТА НА ЗАГОВОР ДЕКА САД ГО УБИЛЕ ЛИДЕРОТ НА АЛ-КАЕДА ОД КИРГИСТАНСКА БАЗА