СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ Е ДОМАЌИН НА ЊУЈОРШКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА „КЛИМАТСКАТА КРИЗА“ ВО КОЈА УЧЕСТВУВААТ BLACKROCK, БЕЗОС И СИ-ЕН-ЕН

СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ Е ДОМАЌИН НА ЊУЈОРШКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА „КЛИМАТСКАТА КРИЗА“ ВО КОЈА УЧЕСТВУВААТ BLACKROCK, БЕЗОС И СИ-ЕН-ЕН

Елитните институции се собираат во Њујорк со надеж да ве убедат дека во блиска иднина „нема да поседувате ништо и ќе бидете среќни“. Светскиот Економски…

Види повеќе СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ Е ДОМАЌИН НА ЊУЈОРШКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА „КЛИМАТСКАТА КРИЗА“ ВО КОЈА УЧЕСТВУВААТ BLACKROCK, БЕЗОС И СИ-ЕН-ЕН
ОБЈАВЕН НОВ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОВРШИНСКИТЕ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА - „ПОКОРУМПИРАНИ СЕ ОТКОЛКУ ШТО МИСЛЕВМЕ“

ОБЈАВЕН НОВ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОВРШИНСКИТЕ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА – „ПОКОРУМПИРАНИ СЕ ОТКОЛКУ ШТО МИСЛЕВМЕ“

Една нова студија, „Корумпирани климатски станици: Официјалните американски записи за површинска температура остануваат фатално погрешни“, открива дека приближно 96 отсто од температурните станици во САД…

Види повеќе ОБЈАВЕН НОВ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОВРШИНСКИТЕ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА – „ПОКОРУМПИРАНИ СЕ ОТКОЛКУ ШТО МИСЛЕВМЕ“
ЗОШТО АМЕРИКАНСКИТЕ НАФТАШИ ГИ ФИНАНСИРААТ КЛИМАТСКИТЕ АКТИВИСТИ?! ПРИЧИНАТА МОЖЕ ДА ВЕ ИЗНЕНАДИ

ЗОШТО АМЕРИКАНСКИТЕ НАФТАШИ ГИ ФИНАНСИРААТ КЛИМАТСКИТЕ АКТИВИСТИ?! ПРИЧИНАТА МОЖЕ ДА ВЕ ИЗНЕНАДИ

Според медиумските извештаи, наследниците на три американски нафтени династии финансираат климатски активисти и невладини организации кои промовираат протести за климата. Наводно, потомците на нафтените барони…

Види повеќе ЗОШТО АМЕРИКАНСКИТЕ НАФТАШИ ГИ ФИНАНСИРААТ КЛИМАТСКИТЕ АКТИВИСТИ?! ПРИЧИНАТА МОЖЕ ДА ВЕ ИЗНЕНАДИ
АЈДЕ ДА АНАЛИЗИРАМЕ КАКО НÈ ЛАЖАТ ДЕКА ПОСТОИ НЕШТО КАКО КЛИМАТСКА КРИЗА

АЈДЕ ДА АНАЛИЗИРАМЕ КАКО НÈ ЛАЖАТ ДЕКА ПОСТОИ НЕШТО КАКО КЛИМАТСКА КРИЗА

Науката за климата е толку задушена од идеолошка ревност што станува тешко да се најде нормална објективна анализа овие денови. Секој податок што е во…

Види повеќе АЈДЕ ДА АНАЛИЗИРАМЕ КАКО НÈ ЛАЖАТ ДЕКА ПОСТОИ НЕШТО КАКО КЛИМАТСКА КРИЗА