КЛИМАТСКАТА ПОЛИТИКА Е МНОГУ ПОГОЛЕМА ЗАКАНА ОД КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

КЛИМАТСКАТА ПОЛИТИКА Е МНОГУ ПОГОЛЕМА ЗАКАНА ОД КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

Автор: Мајк Шедлок од MishTalk.com Се готви глобална финансиска криза. Најлесно е да се бара жртвено јагне во Путин. Најголемиот проблем е политиката, каде и…

Види повеќе КЛИМАТСКАТА ПОЛИТИКА Е МНОГУ ПОГОЛЕМА ЗАКАНА ОД КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ