ОТКРИЕНИ СЕ! ПОЗНАТ НАУЧНИК ЗА КЛИМАТА ОТКРИ ДЕКА СО2 НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО Т.Н. ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ

ОТКРИЕНИ СЕ! ПОЗНАТ НАУЧНИК ЗА КЛИМАТА ОТКРИ ДЕКА СО2 НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО Т.Н. ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ

Заборавете на „решената“ наука или „консензус“ – тоа е политичка конструкција дизајнирана да ја задуши дебатата во интерес на промовирање на агендата за команда и…

Види повеќе ОТКРИЕНИ СЕ! ПОЗНАТ НАУЧНИК ЗА КЛИМАТА ОТКРИ ДЕКА СО2 НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО Т.Н. ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ
КЛИМАТСКАТА ПОЛИТИКА Е МНОГУ ПОГОЛЕМА ЗАКАНА ОД КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

КЛИМАТСКАТА ПОЛИТИКА Е МНОГУ ПОГОЛЕМА ЗАКАНА ОД КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

Автор: Мајк Шедлок од MishTalk.com Се готви глобална финансиска криза. Најлесно е да се бара жртвено јагне во Путин. Најголемиот проблем е политиката, каде и…

Види повеќе КЛИМАТСКАТА ПОЛИТИКА Е МНОГУ ПОГОЛЕМА ЗАКАНА ОД КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ
ОБЈАВЕН НОВ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОВРШИНСКИТЕ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА - „ПОКОРУМПИРАНИ СЕ ОТКОЛКУ ШТО МИСЛЕВМЕ“

ОБЈАВЕН НОВ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОВРШИНСКИТЕ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА – „ПОКОРУМПИРАНИ СЕ ОТКОЛКУ ШТО МИСЛЕВМЕ“

Една нова студија, „Корумпирани климатски станици: Официјалните американски записи за површинска температура остануваат фатално погрешни“, открива дека приближно 96 отсто од температурните станици во САД…

Види повеќе ОБЈАВЕН НОВ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОВРШИНСКИТЕ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА – „ПОКОРУМПИРАНИ СЕ ОТКОЛКУ ШТО МИСЛЕВМЕ“