И АВСТРИЈА КОНЕЧНО СЕ ДЕМОКРАТИЗИРАШЕ: ОД ПОНЕДЕЛНИК ВЛЕЗ ВО ДРЖАВАТА БЕЗ НИКАКВА KOBИД ПОТВРДА

И АВСТРИЈА КОНЕЧНО СЕ ДЕМОКРАТИЗИРАШЕ: ОД ПОНЕДЕЛНИК ВЛЕЗ ВО ДРЖАВАТА БЕЗ НИКАКВА KOBИД ПОТВРДА

Родната земја на Адолф Хитлер и првата која воведе задолжителна, односно присилна вaкцинација за целото свое население, се чини дека конечно реши полека да ги…

Види повеќе И АВСТРИЈА КОНЕЧНО СЕ ДЕМОКРАТИЗИРАШЕ: ОД ПОНЕДЕЛНИК ВЛЕЗ ВО ДРЖАВАТА БЕЗ НИКАКВА KOBИД ПОТВРДА
ПОТПОЛКОВНИК НА АМЕРИКАНСКАТА ВОЈСКА: „КАЖАНО НИ Е ДА НЕ ГИ ПРИЈАВУВАМЕ НУС-ПОЈАВИТЕ ОД BAKЦИHИТЕ!“

ПОТПОЛКОВНИК НА АМЕРИКАНСКАТА ВОЈСКА: „КАЖАНО НИ Е ДА НЕ ГИ ПРИЈАВУВАМЕ НУС-ПОЈАВИТЕ ОД BAKЦИHИТЕ!“

Во воените болници само ја вртат главата или велат „Не можам. Тоа не постои“, рече санитетскиот потполковник на американската армија д-р Питер Чемберс. Д-р Питер…

Види повеќе ПОТПОЛКОВНИК НА АМЕРИКАНСКАТА ВОЈСКА: „КАЖАНО НИ Е ДА НЕ ГИ ПРИЈАВУВАМЕ НУС-ПОЈАВИТЕ ОД BAKЦИHИТЕ!“
ШОКАНТНА НАУЧНА СТУДИЈА: BAKЦИНИPAHИТЕ ИМААТ ОД 5 ДО 25 ПОГОЛЕМ РИЗИК ОД ВОСПАЛЕНИЕ НА СРЦЕТО ОТКОЛКУ НЕBAKЦИНИPAHИТЕ!

ШОКАНТНА НАУЧНА СТУДИЈА: BAKЦИНИPAHИТЕ ИМААТ ОД 5 ДО 25 ПОГОЛЕМ РИЗИК ОД ВОСПАЛЕНИЕ НА СРЦЕТО ОТКОЛКУ НЕBAKЦИНИPAHИТЕ!

Воспаление на срцето кое бара болничка нега било почесто кај луѓето кои примиле вaкцина за KOBИД-19 отколку кај оние кои не ја примиле, според новата…

Види повеќе ШОКАНТНА НАУЧНА СТУДИЈА: BAKЦИНИPAHИТЕ ИМААТ ОД 5 ДО 25 ПОГОЛЕМ РИЗИК ОД ВОСПАЛЕНИЕ НА СРЦЕТО ОТКОЛКУ НЕBAKЦИНИPAHИТЕ!