СЕ УКИНУВААТ BAKЦИHAЛНИТЕ СЕРТИФИКАТИ?!

СЕ УКИНУВААТ BAKЦИHAЛНИТЕ СЕРТИФИКАТИ?!

Комисијата за заразни болести на денешниот состанок препорача укинување на сите рестриктивни мерки за справување со Кoвид-19, освен задолжително носење маски во здравствени установи, аптеки,…

Види повеќе СЕ УКИНУВААТ BAKЦИHAЛНИТЕ СЕРТИФИКАТИ?!