ИЛОН МАСК ИМ ПОРАЧА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ (ФОТО)

ИЛОН МАСК ИМ ПОРАЧА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ (ФОТО)

Извршниот директор на Тесла и сопственик на Твитер, Илон Маск, им препорача на Американците да гласаат за Републиканската партија на претстојните конгресни избори. „До слободоумните…

Види повеќе ИЛОН МАСК ИМ ПОРАЧА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ (ФОТО)