ЕУ ЈА КЛЕКНАА ШТРАУСИЈАНЦИТЕ

ЕУ ЈА КЛЕКНАА ШТРАУСИЈАНЦИТЕ

од Тиери Мејсан Извор: https://www.voltairenet.org/article217976.html Американска групација, формирана околу идеите на филозофот Лео Штраус, отсега ги контролира и Секретаријатот за одбрана и Државниот секретаријат на…

Види повеќе ЕУ ЈА КЛЕКНАА ШТРАУСИЈАНЦИТЕ