ПОВЕЌЕ АМЕРИКАНЦИ „СТРАДААТ“ ОД КОГА БИЛО ПОРАНО - АНКЕТА

ПОВЕЌЕ АМЕРИКАНЦИ „СТРАДААТ“ ОД КОГА БИЛО ПОРАНО – АНКЕТА

Во услови на пад на економијата, рекорден број луѓе го оценија својот живот како сиромашен. Процентот на Американци кои велат дека „страдаат“ се искачи на…

Види повеќе ПОВЕЌЕ АМЕРИКАНЦИ „СТРАДААТ“ ОД КОГА БИЛО ПОРАНО – АНКЕТА