ЕВРОПЕЈЦИТЕ СЕ БУДАТ И ПОЧНУВААТ ДА ГО ГЛЕДААТ ЛУДИЛОТО НА ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА ВОДЕНА ОД НЕКАКВА „ИДЕОЛОГИЈА“

ЕВРОПЕЈЦИТЕ СЕ БУДАТ И ПОЧНУВААТ ДА ГО ГЛЕДААТ ЛУДИЛОТО НА ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА ВОДЕНА ОД НЕКАКВА „ИДЕОЛОГИЈА“

Германски европратеник го обвини Зелениот договор на Европската унија за предизвикување на актуелната енергетска криза, опишувајќи го климатскиот проект како „идеолошки управувано чудовиште“. Д-р Силвија…

Види повеќе ЕВРОПЕЈЦИТЕ СЕ БУДАТ И ПОЧНУВААТ ДА ГО ГЛЕДААТ ЛУДИЛОТО НА ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА ВОДЕНА ОД НЕКАКВА „ИДЕОЛОГИЈА“
ГЕРМАНИЈА ВРШИ НАЦИОНАЛНО САМОУБИСТВО

ГЕРМАНИЈА ВРШИ НАЦИОНАЛНО САМОУБИСТВО

Елитата опседната со екологија ги жртвуваше енергетската сигурност и снабдувањето со храна пред олтарот на климатската агенда. Автор: Ралф Шоелхамер, доцент по економија и политички…

Види повеќе ГЕРМАНИЈА ВРШИ НАЦИОНАЛНО САМОУБИСТВО