CNN САМО ШТО ПРИЗНА ДЕКА ГЛОБАЛНАТА КРИЗА СО ХРАНА НЕ Е ПОРАДИ УКРАИНСКИОТ КОНФЛИКТ

CNN САМО ШТО ПРИЗНА ДЕКА ГЛОБАЛНАТА КРИЗА СО ХРАНА НЕ Е ПОРАДИ УКРАИНСКИОТ КОНФЛИКТ

Додуша, тие се разбира делумно ја обвинија Русија за наводното блокирање на пристаништата на Украина и покрај тоа што никогаш не беа презентирани докази за…

Види повеќе CNN САМО ШТО ПРИЗНА ДЕКА ГЛОБАЛНАТА КРИЗА СО ХРАНА НЕ Е ПОРАДИ УКРАИНСКИОТ КОНФЛИКТ