ЕВРОПЕЈЦИТЕ СЕ БУДАТ И ПОЧНУВААТ ДА ГО ГЛЕДААТ ЛУДИЛОТО НА ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА ВОДЕНА ОД НЕКАКВА „ИДЕОЛОГИЈА“

ЕВРОПЕЈЦИТЕ СЕ БУДАТ И ПОЧНУВААТ ДА ГО ГЛЕДААТ ЛУДИЛОТО НА ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА ВОДЕНА ОД НЕКАКВА „ИДЕОЛОГИЈА“

Германски европратеник го обвини Зелениот договор на Европската унија за предизвикување на актуелната енергетска криза, опишувајќи го климатскиот проект како „идеолошки управувано чудовиште“. Д-р Силвија…

Види повеќе ЕВРОПЕЈЦИТЕ СЕ БУДАТ И ПОЧНУВААТ ДА ГО ГЛЕДААТ ЛУДИЛОТО НА ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА ВОДЕНА ОД НЕКАКВА „ИДЕОЛОГИЈА“
ДОКТОР "DOOM" ПРЕДВИДУВА НАЈТЕШКА КРИЗА ВО ПОСЛЕДНИОТ ПОЛОВИНА ВЕК

ДОКТОР “DOOM” ПРЕДВИДУВА НАЈТЕШКА КРИЗА ВО ПОСЛЕДНИОТ ПОЛОВИНА ВЕК

Глобалните финансиски пазари треба да се подготват за период на пад кој ќе биде посериозен од падовите во 1970-те и 2008 година, смета познатиот економист…

Види повеќе ДОКТОР “DOOM” ПРЕДВИДУВА НАЈТЕШКА КРИЗА ВО ПОСЛЕДНИОТ ПОЛОВИНА ВЕК