400 МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА ПРОГЛАСУВААТ МЕЃУНАРОДНА КРИЗНА СОСТОЈБА ПОРАДИ СМРТНИТЕ СЛУЧАИ ОД BAKЦИНИТЕ ПРОТИВ KOBИД

400 МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА ПРОГЛАСУВААТ МЕЃУНАРОДНА КРИЗНА СОСТОЈБА ПОРАДИ СМРТНИТЕ СЛУЧАИ ОД BAKЦИНИТЕ ПРОТИВ KOBИД

ПОВЕЌЕ од 400 лекари, научници и други здравствени професионалци од најмалку 34 земји прогласија меѓународна медицинска криза поради болести и смртни случаи поврзани со вaкцините…

Види повеќе 400 МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА ПРОГЛАСУВААТ МЕЃУНАРОДНА КРИЗНА СОСТОЈБА ПОРАДИ СМРТНИТЕ СЛУЧАИ ОД BAKЦИНИТЕ ПРОТИВ KOBИД