КРИМ ЗА ПРВПАТ НАПАДНАТ СО АМЕРИКАНСКО ОРУЖЈЕ?! ЌЕ СЛЕДИ ЛИ ЕСКАЛАЦИЈА НА ВОЈНАТА?! (ФОТО+ВИДЕО)

КРИМ ЗА ПРВПАТ НАПАДНАТ СО АМЕРИКАНСКО ОРУЖЈЕ?! ЌЕ СЛЕДИ ЛИ ЕСКАЛАЦИЈА НА ВОЈНАТА?! (ФОТО+ВИДЕО)

Неколку експлозии пред неколку моменти се случија во близина на селото Новофедоровка на Крим, изјави советник на шефот на Крим. Според првичните информации, одекнале 7…

Види повеќе КРИМ ЗА ПРВПАТ НАПАДНАТ СО АМЕРИКАНСКО ОРУЖЈЕ?! ЌЕ СЛЕДИ ЛИ ЕСКАЛАЦИЈА НА ВОЈНАТА?! (ФОТО+ВИДЕО)