ЕВРОПРАТЕНИЧКА ЈА ПРОГЛАСИ ПРИНУДАТА НА BAKЦИНА ЗА KOBИД ЗА „НАЈТЕЖОК ЗЛОСТОР НЕКОГАШ НАПРАВЕН ПРОТИВ ЧОВЕШТВОТО“

ЕВРОПРАТЕНИЧКА ЈА ПРОГЛАСИ ПРИНУДАТА НА BAKЦИНА ЗА KOBИД ЗА „НАЈТЕЖОК ЗЛОСТОР НЕКОГАШ НАПРАВЕН ПРОТИВ ЧОВЕШТВОТО“

Во говорот пред Европскиот парламент претходно овој месец, германската пратеничка Кристин Андерсон го опиша принудувањето на луѓето да земаат вaкцини за KOBИД како „најголемото злосторство…

Види повеќе ЕВРОПРАТЕНИЧКА ЈА ПРОГЛАСИ ПРИНУДАТА НА BAKЦИНА ЗА KOBИД ЗА „НАЈТЕЖОК ЗЛОСТОР НЕКОГАШ НАПРАВЕН ПРОТИВ ЧОВЕШТВОТО“