ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО BAKЦИНИРАНИТЕ - СТУДИЈА НА РЕНОМИРАНИОТ LANCET ПОКАЖУВА СЛАБЕЕЊЕ НА ИMУНИТЕТОТ КАЈ BAKЦИНИРАНИТЕ ЛИЦА ПО НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО BAKЦИНИРАНИТЕ – СТУДИЈА НА РЕНОМИРАНИОТ LANCET ПОКАЖУВА СЛАБЕЕЊЕ НА ИMУНИТЕТОТ КАЈ BAKЦИНИРАНИТЕ ЛИЦА ПО НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ

Во февруари 2022 година, беше објавена студија на Лансет за ефективноста на вaкцината за Кoвид-19 и падот на имунитeтот на вaкцинираните лица со текот на…

Види повеќе ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО BAKЦИНИРАНИТЕ – СТУДИЈА НА РЕНОМИРАНИОТ LANCET ПОКАЖУВА СЛАБЕЕЊЕ НА ИMУНИТЕТОТ КАЈ BAKЦИНИРАНИТЕ ЛИЦА ПО НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ
НОВА СТУДИЈА НА РЕНОМИРАНИОТ ЛАНСЕТ: НОСЕЊЕТО МACКИ ВО УЧИЛИШТАТА НЕ ДОПРИНЕЛО ЗА НИКАКВА ЗАШТИТА ОД KOBИД 19!!!

НОВА СТУДИЈА НА РЕНОМИРАНИОТ ЛАНСЕТ: НОСЕЊЕТО МACКИ ВО УЧИЛИШТАТА НЕ ДОПРИНЕЛО ЗА НИКАКВА ЗАШТИТА ОД KOBИД 19!!!

Најновата студија, која се појави во препринтот на Лансет и беше спроведена од два универзитети, едниот од Торонто, а другиот од Калифорнија, зборува за случајот…

Види повеќе НОВА СТУДИЈА НА РЕНОМИРАНИОТ ЛАНСЕТ: НОСЕЊЕТО МACКИ ВО УЧИЛИШТАТА НЕ ДОПРИНЕЛО ЗА НИКАКВА ЗАШТИТА ОД KOBИД 19!!!