ЛГБТ ПУШТА КОРЕНИ НА БАЛКАНОТ: СЛОВЕНИЈА ГИ ЛЕГАЛИЗИРАШЕ ИСТОПОЛОВИТЕ БРАКОВИ! КАКО НИЕ ДА СЕ СПРОТИВСТАВИМЕ?!

ЛГБТ ПУШТА КОРЕНИ НА БАЛКАНОТ: СЛОВЕНИЈА ГИ ЛЕГАЛИЗИРАШЕ ИСТОПОЛОВИТЕ БРАКОВИ! КАКО НИЕ ДА СЕ СПРОТИВСТАВИМЕ?!

Словенечките граѓани ги отфрлија истополовите бракови на три различни национални референдуми, но највисокиот суд во земјата го принуди парламентот да го промени законот. Словенечкиот парламент усвои…

Види повеќе ЛГБТ ПУШТА КОРЕНИ НА БАЛКАНОТ: СЛОВЕНИЈА ГИ ЛЕГАЛИЗИРАШЕ ИСТОПОЛОВИТЕ БРАКОВИ! КАКО НИЕ ДА СЕ СПРОТИВСТАВИМЕ?!
ДОБИЕНА БИТКА! УЧИЛИШТЕ ВО АМЕРИКА ГИ ЗАБРАНИ ЛГБТ СИМБОЛИТЕ!

ДОБИЕНА БИТКА! УЧИЛИШТЕ ВО АМЕРИКА ГИ ЗАБРАНИ ЛГБТ СИМБОЛИТЕ!

Училишниот одбор во Висконсин гласаше за забрана и отстранување на сите знамиња на ЛГБТ и Black Lives Matter (Црните Животи се Важни) знамиња од училниците,…

Види повеќе ДОБИЕНА БИТКА! УЧИЛИШТЕ ВО АМЕРИКА ГИ ЗАБРАНИ ЛГБТ СИМБОЛИТЕ!