ЛЕКАРИ И РОДИТЕЛИ ЗА НАУКА И ЕТИКА: „ИМАМЕ ДОКАЗИ, ДЕЦАТА ПОМЛАДИ ОД 16 ГОДИНИ НЕ СМЕЕЈА ДА БИДАТ BAKЦИНИРАНИ СО ФAJЗЕР!“

ЛЕКАРИ И РОДИТЕЛИ ЗА НАУКА И ЕТИКА: „ИМАМЕ ДОКАЗИ, ДЕЦАТА ПОМЛАДИ ОД 16 ГОДИНИ НЕ СМЕЕЈА ДА БИДАТ BAKЦИНИРАНИ СО ФAJЗЕР!“

Здружението на граѓани „Право на избор“ побара информации од јавно значење од Медицинскиот факултет на Универзитетот во Белград (МФ УБ) во врска со производите за…

Види повеќе ЛЕКАРИ И РОДИТЕЛИ ЗА НАУКА И ЕТИКА: „ИМАМЕ ДОКАЗИ, ДЕЦАТА ПОМЛАДИ ОД 16 ГОДИНИ НЕ СМЕЕЈА ДА БИДАТ BAKЦИНИРАНИ СО ФAJЗЕР!“