НАТО СЕ ПОДГОТВУВА ЗА СВЕТСКА ВОЈНА

НАТО СЕ ПОДГОТВУВА ЗА СВЕТСКА ВОЈНА

Јас точно знам дека американската војска распоредува резервисти во Романија за обука на европски војници. На резервистите им беше кажано дека војната ќе ескалира, и…

Види повеќе НАТО СЕ ПОДГОТВУВА ЗА СВЕТСКА ВОЈНА