МАСКИТЕ СЕ ШТЕТНИ!!! ОБЈАВЕНА НАУЧНА СТУДИЈА ВО НАЈУГЛЕДНОТО СВЕТСКО НАУЧНО СПИСАНИЕ „NATURE“

МАСКИТЕ СЕ ШТЕТНИ!!! ОБЈАВЕНА НАУЧНА СТУДИЈА ВО НАЈУГЛЕДНОТО СВЕТСКО НАУЧНО СПИСАНИЕ „NATURE“

Готово е! Веќе признаа и главните „мејнстрим“ медиуми. Веќе не можат да молчат и „нивните“ угледни извори на информирање… „МАСКИТЕ ЗА ЛИЦЕ СЕ ШТЕТНИ!“ Студија…

Види повеќе МАСКИТЕ СЕ ШТЕТНИ!!! ОБЈАВЕНА НАУЧНА СТУДИЈА ВО НАЈУГЛЕДНОТО СВЕТСКО НАУЧНО СПИСАНИЕ „NATURE“