СЕ УКИНУВА ЗАДОЛЖИТЕЛНОТО НОСЕЊЕ МАСКИ НА АЕРОДРОМИТЕ ВО ЕВРОПА

СЕ УКИНУВА ЗАДОЛЖИТЕЛНОТО НОСЕЊЕ МАСКИ НА АЕРОДРОМИТЕ ВО ЕВРОПА

Носењето маски веќе нема да биде задолжително на аеродромите и на летовите во Европа, соопштија денеска Европската агенција за безбедност на воздушниот сообраќај и Европскиот…

Види повеќе СЕ УКИНУВА ЗАДОЛЖИТЕЛНОТО НОСЕЊЕ МАСКИ НА АЕРОДРОМИТЕ ВО ЕВРОПА