НОВА СТУДИЈА ДОДАВА НА РАСТЕЧКИОТ БРОЈ НА ДОКАЗИ ШТО СУГЕРИРААТ ДЕКА ЗАДОЛЖИТЕЛНИТЕ МАCКИ СЕ НЕЕФИКАСНИ

НОВА СТУДИЈА ДОДАВА НА РАСТЕЧКИОТ БРОЈ НА ДОКАЗИ ШТО СУГЕРИРААТ ДЕКА ЗАДОЛЖИТЕЛНИТЕ МАCКИ СЕ НЕЕФИКАСНИ

Една нова студија објавена овој месец открива дека задолжителните маски за КOВИД-19 во училиштата имаат многу малку или никаков ефект. „Нашите наоди придонесуваат за се…

Види повеќе НОВА СТУДИЈА ДОДАВА НА РАСТЕЧКИОТ БРОЈ НА ДОКАЗИ ШТО СУГЕРИРААТ ДЕКА ЗАДОЛЖИТЕЛНИТЕ МАCКИ СЕ НЕЕФИКАСНИ