НА БАЈДЕНОВАТА АДМИНИСТРАЦИЈА И СЕ ЗАКАНУВА ТУЖБА ПОРАДИ ОДБИВАЊЕ ДА ДАДЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЕФИКАСНОСТА НА „ЗАШТИТНИТЕ“ МАСКИ

НА БАЈДЕНОВАТА АДМИНИСТРАЦИЈА И СЕ ЗАКАНУВА ТУЖБА ПОРАДИ ОДБИВАЊЕ ДА ДАДЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЕФИКАСНОСТА НА „ЗАШТИТНИТЕ“ МАСКИ

Група за надзор поднесе тужба против администрацијата на Бајден за наводно одбивање да обезбеди информации за студии за ефикасноста на платнените маски за лице. Американска…

Види повеќе НА БАЈДЕНОВАТА АДМИНИСТРАЦИЈА И СЕ ЗАКАНУВА ТУЖБА ПОРАДИ ОДБИВАЊЕ ДА ДАДЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЕФИКАСНОСТА НА „ЗАШТИТНИТЕ“ МАСКИ