ЈАГЛЕРОД ДИСКСИДОТ СЕ ЗГОЛЕМУВА НАД ПРИФАТЛИВИТЕ БЕЗБЕДНОСНИ ГРАНИЦИ КАЈ ДЕЦА КОГА НОСАТ МАСКИ КОИ ГИ ПОКРИВААТ НОСОТ И УСТАТА: РЕЗУЛТАТИ ОД ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА СТУДИЈА КАЈ ЗДРАВИ ДЕЦА

ЈАГЛЕРОД ДИOКСИДОТ СЕ ЗГОЛЕМУВА НАД ПРИФАТЛИВИТЕ БЕЗБЕДНОСНИ ГРАНИЦИ КАЈ ДЕЦА КОГА НОСАТ МАСКИ КОИ ГИ ПОКРИВААТ НОСОТ И УСТАТА: РЕЗУЛТАТИ ОД ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА СТУДИЈА КАЈ ЗДРАВИ ДЕЦА

Кратко и јасно, овојпат една студија од Германија од Септември 2021, која заклучува: „Носењето хируршки или FFP2 маски брзо ја зголемува содржината на CO2 во…

Види повеќе ЈАГЛЕРОД ДИOКСИДОТ СЕ ЗГОЛЕМУВА НАД ПРИФАТЛИВИТЕ БЕЗБЕДНОСНИ ГРАНИЦИ КАЈ ДЕЦА КОГА НОСАТ МАСКИ КОИ ГИ ПОКРИВААТ НОСОТ И УСТАТА: РЕЗУЛТАТИ ОД ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА СТУДИЈА КАЈ ЗДРАВИ ДЕЦА
МАСКИТЕ СЕ ШТЕТНИ!!! ОБЈАВЕНА НАУЧНА СТУДИЈА ВО НАЈУГЛЕДНОТО СВЕТСКО НАУЧНО СПИСАНИЕ „NATURE“

МАСКИТЕ СЕ ШТЕТНИ!!! ОБЈАВЕНА НАУЧНА СТУДИЈА ВО НАЈУГЛЕДНОТО СВЕТСКО НАУЧНО СПИСАНИЕ „NATURE“

Готово е! Веќе признаа и главните „мејнстрим“ медиуми. Веќе не можат да молчат и „нивните“ угледни извори на информирање… „МАСКИТЕ ЗА ЛИЦЕ СЕ ШТЕТНИ!“ Студија…

Види повеќе МАСКИТЕ СЕ ШТЕТНИ!!! ОБЈАВЕНА НАУЧНА СТУДИЈА ВО НАЈУГЛЕДНОТО СВЕТСКО НАУЧНО СПИСАНИЕ „NATURE“