ИЛОН МАСК ПРЕДЛАГА МИРОВЕН ДОГОВОР ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА ВО 4 ТОЧКИ

ИЛОН МАСК ПРЕДЛАГА МИРОВЕН ДОГОВОР ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА ВО 4 ТОЧКИ

Извршниот директор на Spacex, Илон Маск, на својот Твитер профил го објави својот предлог за мировен договор меѓу Украина и Русија, кој содржи четири точки.…

Види повеќе ИЛОН МАСК ПРЕДЛАГА МИРОВЕН ДОГОВОР ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА ВО 4 ТОЧКИ