ИЛОН МАСК ВЛЕЗЕ ВО СЕДИШТЕТО НА ТВИТЕР НОСЕЈЌИ МИЈАЛНИК (ВИДЕО)

ИЛОН МАСК ВЛЕЗЕ ВО СЕДИШТЕТО НА ТВИТЕР НОСЕЈЌИ МИЈАЛНИК (ВИДЕО)

Милијардерот Илон Маск во средата изјави дека влегува во канцеларијата на Twitter Inc (TVTR.N) во Сан Франциско, неколку дена пред истекот на судскиот рок за…

Види повеќе ИЛОН МАСК ВЛЕЗЕ ВО СЕДИШТЕТО НА ТВИТЕР НОСЕЈЌИ МИЈАЛНИК (ВИДЕО)
ИЛОН МАСК ПРЕДЛАГА МИРОВЕН ДОГОВОР ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА ВО 4 ТОЧКИ

ИЛОН МАСК ПРЕДЛАГА МИРОВЕН ДОГОВОР ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА ВО 4 ТОЧКИ

Извршниот директор на Spacex, Илон Маск, на својот Твитер профил го објави својот предлог за мировен договор меѓу Украина и Русија, кој содржи четири точки.…

Види повеќе ИЛОН МАСК ПРЕДЛАГА МИРОВЕН ДОГОВОР ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА ВО 4 ТОЧКИ