ИЛОН МАСК ИМ ПОРАЧА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ (ФОТО)

ИЛОН МАСК ИМ ПОРАЧА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ (ФОТО)

Извршниот директор на Тесла и сопственик на Твитер, Илон Маск, им препорача на Американците да гласаат за Републиканската партија на претстојните конгресни избори. „До слободоумните…

Види повеќе ИЛОН МАСК ИМ ПОРАЧА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ (ФОТО)
ИЛОН МАСК ПРЕДЛАГА МИРОВЕН ДОГОВОР ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА ВО 4 ТОЧКИ

ИЛОН МАСК ПРЕДЛАГА МИРОВЕН ДОГОВОР ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА ВО 4 ТОЧКИ

Извршниот директор на Spacex, Илон Маск, на својот Твитер профил го објави својот предлог за мировен договор меѓу Украина и Русија, кој содржи четири точки.…

Види повеќе ИЛОН МАСК ПРЕДЛАГА МИРОВЕН ДОГОВОР ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА ВО 4 ТОЧКИ