МЕДВЕДЕВ: РУСИЈА ИМА ПОТПОЛНО ПРАВО ДА УПОТРЕБИ НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ

МЕДВЕДЕВ: РУСИЈА ИМА ПОТПОЛНО ПРАВО ДА УПОТРЕБИ НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ

„Русија ќе стори сé за да спречи појава на нуклеарно оружје кај нејзините непријателски соседи, на пример, во Украина“, изјави заменик-шефот на Советот за безбедност…

Види повеќе МЕДВЕДЕВ: РУСИЈА ИМА ПОТПОЛНО ПРАВО ДА УПОТРЕБИ НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ
МЕДВЕДЕВ И ПОРАЧА НА ЕВРОПА: „НЕМА ДА ИЗДРЖИТЕ НИТУ ЕДНА НЕДЕЛА!“

МЕДВЕДЕВ И ПОРАЧА НА ЕВРОПА: „НЕМА ДА ИЗДРЖИТЕ НИТУ ЕДНА НЕДЕЛА!“

Еден од најблиските сојузници на Путин, поранешниот руски претседател и премиер и актуелен потпретседател на рускиот Безбедносен совет, Дмитриј Медведев, и се закани на Европа…

Види повеќе МЕДВЕДЕВ И ПОРАЧА НА ЕВРОПА: „НЕМА ДА ИЗДРЖИТЕ НИТУ ЕДНА НЕДЕЛА!“