НОВАТА ИТАЛИЈАНСКА ПРЕМИЕРКА ВО СВОЈОТ ГОВОР РЕЧЕ ДЕКА ЌЕ ЈА БРАНИ ИТАЛИЈА ОД КЛАУС ШВАБ И НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК

НОВАТА ИТАЛИЈАНСКА ПРЕМИЕРКА ВО СВОЈОТ ГОВОР РЕЧЕ ДЕКА ЌЕ ЈА БРАНИ ИТАЛИЈА ОД КЛАУС ШВАБ И НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК

Во својот победнички говор, новата италијанска премиерка Џорџија Мелони вети дека ќе го уништи Новиот светски поредок и ќе ја заштити Италија од глобалисти како…

Види повеќе НОВАТА ИТАЛИЈАНСКА ПРЕМИЕРКА ВО СВОЈОТ ГОВОР РЕЧЕ ДЕКА ЌЕ ЈА БРАНИ ИТАЛИЈА ОД КЛАУС ШВАБ И НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК